Technology

Apple iCar – Hvad Siger Rygterne?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Det er utvivlsomt at Apple arbejder på noget relateret til biler – man ved bare ikke hvad. På Observer.dk har vi set på alle rygter og fortæller dig alt hvad der er at vide om Apple’s planer for en selvkørende bil (eller et automatisk køresystem).

Der er ingen tvivl om, at Apple har et team, der arbejder på et bilrelateret projekt, men de nøjagtige detaljer er ikke helt sikkert. Her har vi samlet alle detaljer og rygter om Apples bilprojekt – uanset om det er en selvkørende bil eller bare et automatiseret kørselssoftware. Læs videre for mere om Apple-bilen og hvad der foregår bag rattet hos Apple.

Det er klart, at Apple har en række projekter, der foregår bag kulisserne, og mindst en af ​​dem involverer biler. Virksomheden ser, ligesom mange andre teknologi virksomheder, hvordan teknologien vil finde vej ind i fremtidens biler. Vi mener ikke, at Apple bygger en egentlig bil, men det ser ud til, at firmaet er interesseret i teknologien bag selvkørende biler og andre spændende muligheder indenfor det rum. (Og en analytiker mener stadig, at Apple sandsynligvis vil producere bilerne selv inden for de næste par år.)

iCar-projektet har i lang tid foregået bag kulisserne hos Apple. Tilbage i februar 2015 var der rygter, at Apple arbejdede på en bil, der ville “give Tesla baghjul”, efter at Business Insider talte med en Apple-medarbejder med kendskab til emnet. Dette kombineret med observationer af biler registreret til Apple klædt med sensorer / kameraer (som senere blev fjernet), fik alle at tale om udsigterne for en Apple Car eller iCar.

iCar-projektet med kodenavnet ‘Titan’, ifølge The Wall Street Journal, som oprindeligt udtalte, at der var “flere hundrede” Apple-medarbejdere, der arbejder på projektet.

I et juni 2017 Bloomberg-interview med CEO Tim Cook, som henførte til, at Apple arbejder på en autonom køreplatform. Dette blev støttet i november 2017, da to Apple-computerforskere offentliggjorde forskning, der foreslog et 3D-detektionssystem kaldet VoxelNet, som de sagde ville fungere effektivt ved at hjælpe autonome biler, undgå kollisioner med fodgængere og cyklister.

Så i maj 2018 viste det sig, at Apple og VW skal arbejde sammen – ikke på en chaufførfri bil til salg til offentligheden, men på et chaufførløst køretøj til at flytte sine medarbejdere til og fra arbejde. Er dette omfanget af Apples autonome køretøjs ambition?

I juli 2018 opstod en højprofileret sag da FBI fangede en tidligere medarbejder hos Apple som blev sigtet for at stjæle og sælge forretningshemmeligheder fra Apple til en kinesisk bil start-up. Sagen gør det klart, at selskabet har investeret meget i området.

I januar 2019 rapporterede CNBC imidlertid, at 200 medarbejdere i Apples autonome systemafdeling blev afskediget i slutningen af ​​januar, hvilket tyder på, at iCar-projektet måske har været kasseret.

Uanset slutproduktet har Apple bestemt arbejdet med at udvikle noget bilrelateret, uanset om det er et autonomt kørselssystem, en Apple-bil eller blot et bil underholdningssystem som Apple CarPlay – virksomheden vil dog ikke indrømme hvad – men måske det bliver offentliggjort i den nærmere fremtid.

Write A Comment

Pin It