Entertainment

De Bedste Nye Film I 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vi har fundet de største nye film i 2019, herunder Avengers: Endgame, The Lion King og Godzilla: King of Monsters. Se deres nyeste trailere og find ud af deres casting og release date info her.

I biograferne nu:

Glass

Medvirkende: Bruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoy, Sarah Paulson, Anya Taylor-Joy

Hvad vi ved: M. Night Shyamalan samler sin klassiske superhero film “Unbreakable” med den nyere thriller Split, i en crossover, der ser ud til at være lige så meget om mental sundhed som det handler om supermagter. Shyamalan har i løbet af de seneste år været lidt rart efter en langvarig kreativ nedgang, og vi kan ikke vente med at se, hvad den tredje film i denne overraskende trilogi besidder.

https://youtu.be/95ghQs5AmNk

How to Train Your Dragon: The Hidden World

Medvirkende: Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler, Kristen Wiig, Kit Harington

Hvad vi ved: Sådan Træner Du Din Drage 3 lover til at være den “episke konklusion” til trilogien (og tv-serien), da vikingerne og dragerne står over for en anden eksistentiel trussel, og meget vigtigere er Tandløs, at han er en kæreste.

https://youtu.be/9vSaz7pv2kA

The Lego Movie 2

Medvirkende: Chris Pratt, Elizabeth Banks, Alison Brie, Will Arnett

Hvad vi ved: Lego-banden er tilbage og gør deres bedste for at redde en nu post-apokalyptisk verden (tænk Mad Max med flere brikker) fra en ny fremmed trussel. Det ser lige så dumt ud som det sidste, med en endnu mere stjerne-spækket cast af komikere, og vi har meget store forhåbninger på denne.

https://youtu.be/cksYkEzUa7k

Kommende film i 2019:

Dumbo

Release date: 29. Marts 2019

Medvirkende: Colin Farrell, Danny DeVito, Michael Keaton

Hvad vi ved: Disneys live-action remake ruller videre med dette bud på Dumbo fra den anerkendte Tim Burton. Med ham ved roret forventer filmen at læne sig ind i originalets mørkere side – noget du kan se i traileren, som også trækker temmelig fast på de gamle hjertestrækninger.

https://youtu.be/7NiYVoqBt-8

Avengers: Endgame

Release date: 26. April 2019

Medvirkende: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johannson

Hvad vi ved: En æra er ved at komme til en ende i, hvad der næsten helt sikkert er den endelige Avengers-film med MCU’s kerne cast, da de beskæftiger sig med nedfaldet fra Infinity War (forgængeren). Forvent en mere dyster tone (i det mindste at starte med) og næsten helt sikkert nogle få store dødsfald som helterne kæmper for at fortryde skaden fra den film.

https://youtu.be/hA6hldpSTF8

Godzilla: King of the Monsters

Release date: 31. Maj 2019

Medvirkende: Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Kyle Chandler, Charles Dance

Hvad vi ved: Stranger Things ‘Millie Bobby Brown slutter til i den fornyede Godzilla-franchise, som vil sætte den gigantiske øgle op mod nogle af de største monstre fra den gamle franchise – herunder Mothra og Ghidorah – som en del af et meget mærkeligt plot om hvordan de alle vil redde verden. Det ser spændende ud, og filmen har en underligt spøgende debut trailer. Vi kan ikke vente.

https://youtu.be/wVDtmouV9kM

The Lion King

Release date: 19. Juli 2019

Medvirkende: Donald Glover, Beyonce, James Earl Jones, Chiwetel Ejiofor

Hvad vi ved: Direktør Jon Favreau (Iron Man, The Jungle Book) halverer denne fotorealistiske genindspilning af Disney-animerede klassisker The Lion King. Den eneste Donald Glover (!) Vil stemme Simba, sammen med Beyonce (!!) som Nala, mens den legendariske James Earl Jones (!!!) genudviser hans ikoniske præstation af Mustafa.

https://youtu.be/4CbLXeGSDxg

Vi ser frem til de mange spændende film i løbet af 2019!

Write A Comment

Pin It