Business

Ny prisside lancerer i Danmark

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

I dag er det sværere end nogensinde før for forbrugere, at gennemskue markedet, når der eksempelvis skal købes nyt køleskab, vaskemaskine eller espressomaskine til hjemmet. Der findes op mod 50 forskellige forhandlere, som alle konkurrerer om forbrugernes penge og mindst lige så mange i udlandet. Det kan være en sand jungle at finde rundt i, og netop dette problem vil siden Pricesurf.dk gøre op med.

Vi har snakket med medstifter Frederik Perch som udtaler: “Vi har snakket med forbrugere som bliver mere og mere forvirret, når først de har besluttet sig for at investere i en ny espressomaskine eksempelvis”. Denne pointe er noget som Frederik mener der skal gøres op med, og en af de helt klare grunde til at han valgte at starte Pricesurf: “Det kan ikke være rigtigt at når man som forbruger har besluttet sig for at købe en ny espressomaskine, så skal man blive mere forvirret end hvad godt er. Det bør være en god oplevelse at finde ens nye produkt, som man skal bruge i mange år fremover”.

Nem adgang til bedst i test produkter

Måden hvorpå Pricesurf vil komme forbrugernes dårlige oplevelser til livs på, er ved at samle alle de bedste produkter et sted. Hvis man eksempelvis skal have et køleskab, så er der ingen grund til at læse om 100 forskellige køleskabe, hvis der er 2-3 stykker som opfylder ens krav. Pricesurf har samlet de produkter, indenfor forskellige kategorier,  som har klaret sig bedst i test. “Der er typisk et par produkter som har klaret sig godt, og fortjent udmærkelsen testvinder. Disse produkter viser vi til forbrugerne, så de får det bedste at se med det samme, uden at skulle til at kigge hundredevis af produkter igennem” siger Frederik.

I takt med at danskernes forbrug på nettet stiger og stiger, så er der også behov for sider, som gør markedet mere gennemsigtigt. Også her går Pricesurf ind og gør en forskel. Udover at skrive om de bedste produkter, så fungerer Pricesurf også som en side for prissammenligning. Du kan dermed, meget belejligt, se hvilke forhandlere som sælger de bedste produkter, og hvilken pris de hver især kører med. Pricesurf viser kun priser fra et udvalg af forhandlere i Danmark, disse inkluderer dog som oftest de største butikker i landet.

Write A Comment

Pin It